Webhosting en domeinnaam

Wij registreren uw domeinnaam en hosten uw website of webshop

Webhosting en domeinnaam

Ook voor Webhosting bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke website hebben wij een passend webhostingpakket, en natuurlijk registreren wij ook uw domeinnaam voor u. Hierbij heeft u zelfs de keuze uit meer dan 50 verschillende domeinnaamextensies die wereldwijd beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld .nl, .com, .eu, .info .de en .be. Heeft u op dit moment al één of meerdere domeinnamen bij een andere provider? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om deze te laten verhuizen naar het stabiele en veilige acepauwr.com platform. Of u nu uw eigen naam wilt reserveren zonder dat u er verder iets mee doet, of dat u het aan uw bestaande webhostingpakket koppelt. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden op het gebied van webhosting en/of domeinnaamregistratie kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij stellen graag een webhostingpakket voor u samen dat precies aansluit op uw wensen.

Waarom zit er zoveel prijsverschil in hosting?

Een voordeel van de WordPress websites van Acepauwr.com is de snelheid. Je hoeft voor een WordPress website qua hosting wat dat betreft niet meer kwijt te zijn dan een paar euro per maand. Gevaar is echter dat men in zo’n geval vaak voor de eerste de beste ‘knaak per maand’ provider neigt. In veel gevallen zal het allemaal best werken maar wanneer het fout gaat zul je niet de eerste zijn die na een crash te horen krijgt ‘ja, u betaalt maar €2,50 p/m… wat had u dan verwacht dat we 4x daags een backup draaien en deze extern weg schrijven?‘.

Goedkoop is in veel gevallen duurkoop ondanks dat WordPress weinig eisen stelt aan hosting is het wel zo slim hier enigszins over na te denken en er zorg voor te dragen dat de boel niet alleen correct functioneert maar dat in de loop der tijd ook blijft doen.

Naamloos-2   1 Domeinnaam inbegrepen (.nl, .com, .net, .eu of .info).

Naamloos-2   Extra domeinnaam al voor €15,- per jaar (.nl, .com, .net, .eu of .info).

Naamloos-2   Periodiek onderhoud aan WordPress, uw website en het datacentrum.

Naamloos-2   Altijd een recente back-up van uw website.

Naamloos-2   Snelle en doelgerichte service. 

Naamloos-2   Hosting voor websites vanaf €12,-* per maand.

hosting

Offerte aanvragen

* Op calculatie van 1 jaar voor de hosting van een One-Pager.