Over ons

Wij zijn acepauwr.com!

Over ons

Ace Pauwr Digital Marketing is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van websites, bouwen van webshops, Social Media, Google AdWords en Google Business View. Ons doel is om websites van hoge kwaliteit te bouwen tegen een zeer scherpe prijs. De kosten kunnen laag worden gehouden omdat wij zelf alles in huis hebben en werken met zeer bekwame professionals.

Half werk kent acepauwr.com niet. De klant staat altijd op één en wij zullen zeker niet stil staan totdat de klant zijn gewenste resultaat krijgt. Wij voeren onze opdrachten altijd uit met een team van minstens twéé personen. Zo kunnen zij samen brainstormen, knopen door hakken en de afgesproken deadline waarborgen. Wij van Ace Pauwr werken met plezier en passie en gaan de meest uiteenlopende opdrachten aan.

Ace Pauwr verzorgt voor uw bedrijf of organisatie een exclusief en functioneel ontwerp, waarmee u uw concurrentie altijd een grote stap voor bent.

Ook komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken wat wij als Ace Pauwr voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wilt u meer van ons werk zien, bekijk dan voor een impressie van de door Ace Pauwr ontwikkelde websites in ons portfolio.

Wij werken met WordPress CMS

Al onze websites worden gebouwd met WordPress, dit is een Content Management Systeem (CMS) en ons eigen “Site-Builder” systeem. Ons “Site-Builder” systeem is een zeer gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien, zo kunt u eenvoudig zelf ook aanpassing doen op uw website zonder dat u onze hulp daarvoor nodig hebt! Nieuwe teksten plaatsen, afbeeldingen wijzigen en zelfs de indeling en inrichting is door u zelf te bewerken!

Altijd vanaf een lage prijs

Door bewust gekozen keuzes in services kunnen wij een websites en webshops aanbieden tegen een hele aantrekkelijke prijs. Wij richten onszelf volledig op het design van uw website, de layout en het ontwerp hiervan, online brengen van uw website of webshop en het onderhoud hieraan.

Wij denken met u mee

Bij ons heeft u ook de keus om meerdere domeinnamen te reserveren welke wij ook voor u kunnen “Redirecten” naar uw nieuwe website zodat u altijd vindbaar bent, denk hierbij bijvoorbeeld aan www.uwwebsite.nl, www.uw-website.nl en www.uwwebsite.com. Hiermee voorkomt u dat uw collega concurrent een bijna identieke domeinnaam kan hanteren.

Domeinnamen

Bij ons heeft u de grootste keus in domeinnamen! Zelf een .shop of een .amsterdam extensie is bij ons mogelijk. Ook kunnen wij controleren of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Wilt u meerdere domeinnamen? Dat kan, wij koppelen deze onderling zodat uw klanten altijd bij uw website of webshop uitkomen.

Offerte aanvragen