One-Pager

Wij bouwen onze websites met passie!

One-Pager website laten maken?

Het woord ‘one page’ zegt het eigenlijk al; alle inhoud en functionaliteit is op één pagina oftewel één lange webpagina geplaatst. Vanuit de menubalk of navigatie, die vaak bovenaan zichtbaar blijft staan, wordt je niet doorgeleid naar een nieuwe pagina maar naar een andere locatie (ankerpunt) op dezelfde webpagina. Je kunt deze locatie ook bereiken door te scrollen of te swipen als je op een smartphone of tablet werkt. De one pager websites worden ook wel een single page websites genoemd.

One pager websites worden wel eens afgedaan als een website voor startende bedrijfjes die nog niet veel te vertellen hebben, een trend die voorbij gaat, of een slechte keuze voor het behalen van je marketingdoelstellingen. Naar onze mening zijn one pager websites het tegenovergestelde. One pager sites zijn vaak goed doordachte websites die zo ingericht zijn dat de bezoeker snel een overzichtelijk alles te zien krijgt. Ze worden niet hoofdzakelijk ingezet voor reclame- of marketing campagnes en tijdelijke websites, maar hebben hun weg gevonden naar de commerciële bedrijven.

Hoe zit het dan met Google en SEO

Door gebruik te maken van nieuwe technieken kan een one pager website toch netjes worden opgesplitst in losse navigatie items, die daardoor weer indexeerbaar zijn door Google. Door slimme manipulatie van de meta informatie is het zelfs mogelijk om de ‘description’ en ’title’ van een link (bijvoorbeeld ‘Portfolio’ of ‘Contact’) aan te passen aan de inhoud. Hierdoor lijkt het voor Google alsof een website uit losse onderdelen bestaat, terwijl deze in feite gewoon verwijzen naar een sectie op de one page site. Dat is natuurlijk optimaal voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) en levert dezelfde voordelen op als een traditionele website zou doen.

 

Vanaf 1 januari 2017 is het ook van belang dat je website of webshop veilig is. Hoe dan? Dat regelen wij! Wij installeren een SSL Certificaat en zorgen ervoor dat jij een https:// voor je domeinnaam krijgt. “S”, waar is die dan voor? Deze staat voor “Secure” oftewel “Veilig” natuurlijk. Meer informatie over een SSL Certificaat, bekijk dan onze informatie pagina over een SSL Certificaat.

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Dan kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of ons een mailtje sturen. Liever een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Dan kunt u altijd bij ons langskomen in Goirle (nabij Tilburg) of bel ons op 013-3029250 om een afspraak te maken.

Bij ons heeft u een One-Pager voor € 495,-

 

We bespreken altijd duidelijk de voor- en nadelen van een one-page site met onze klanten om de verwachtingen en resultaten af te stemmen. AcePauwr.com kiest alleen voor een one-page website, als dit ook praktisch en voordelig is voor de klant. Een aantal voor- en nadelen van one page sites zijn:

Voordelen

  • Focus: De website heeft veel meer focus omdat de content beperkt is gehouden tot de essentie, wat natuurlijk de boodschap alleen maar sterker maakt.
  • Navigatie: De bezoeker kan heel eenvoudig door alle content scrollen en hoeft niet door meerdere pagina’s te klikken. Op de computer kun je met de pijltjes toetsen navigeren, op smartphones of tablets navigeer je door te swipen.
  • Responsive: Doordat de opbouw en technische structuur clean is, is de site gemakkelijk responsive te maken. Daarmee is deze zowel op computers als mobiele apparaten perfect te gebruiken.
  • Prijs: Vaak is deze oplossing goedkoper omdat er geen volgpagina’s en andere technische features zijn die het ontwikkelen duur maken.

Nadelen

  • Statistieken: Het biedt minder mogelijkheden tot analyse, omdat het maar één pagina is. Je kun dus niet zien welke content op je website interessant is voor de bezoeker omdat ze niet van pagina wisselen.
  • Laadtijd: De site kan langere laadtijden hebben omdat alle informatie in één keer geladen wordt daarom moet de website geoptimaliseerd worden voor mobiele apparaten. Uiteraard hebben wij hier goede oplossingen voor.

 

Naamloos-2   Een exclusief design (One-Pager)

Naamloos-2   Domeinnaam (.nl, .be, .com, .net, .eu, of .info)

Naamloos-2   CMS WordPress (Zelf uw website beheren)

Naamloos-2   Social media integratie

Naamloos-2   Slider

Naamloos-2   Zoekmachine optimalisatie module

Naamloos-2   Content toevoegen (gehele pagina)

Naamloos-2   Google Maps koppelingen

Naamloos-2   Contact- en andere uitgebreide formulieren

Naamloos-2   Volledig Responsive (Pc, Tablet, Mobiel)

Naamloos-2   Tot 24 emailadressen (bij normale hosting)

 

one-pager

 

Al onze websites worden getest in de volgende browsers;

Internet Explorer 11+, Firefox, Google Chrome en Safari.

Offerte aanvragen

Al onze One-Pagers zijn responsive

Responsive websites passen zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn met zowel iOS als Android en Windows Phone. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt.

 

one-pager