Wij bouwen onze websites met passie!

Een goedkope website laten maken?

Bij acepauwr.com kunt u een goedkope website laten maken. Wij bieden onze website “Lite” aan als instapmodel. Deze is perfect voor klein bedrijf als bijvoorbeeld een schildersbedrijf, timmerbedrijf, kapper, nagelstyliste of een ZZP’er. Wilt u online uw bedrijf promoten en potentiële klanten van informatie voorzien maar zit u niet te wachten op een dure professionele website dan bent u aan het juiste adres!

Zoals de naam al zegt is dit onze lichte versie van een website. Onze Website “Lite” is een website met maximaal 5 pagina’s voor kleine bedrijven die niet genoeg nemen met een One-Pager website. Deze is achteraf natuurlijk altijd uit te breiden met WordPress CMS. Ook installeren wij standaard voor u een site-builder systeem waarmee u de teksten, foto’s en zelfs de gehele layout kunt aanpassen.

Een goedkope website laten maken doet u dus bij acepauwr.com. Wij leveren de volledig website “Lite” voor u op. Het vullen van de pagina’s met teksten over uw bedrijf is inbegrepen. Het schrijven van de teksten is niet inbegrepen. Deze mag u zelf aanleveren evenals de foto’s of afbeeldingen. Liever uitbesteden? Dat is uiteraard mogelijk tegen een meerprijs.

Wij hebben goede contacten met tekstbureau’s welke gespecialiseerd zijn in het schrijven van SEO teksten. Dit wil zeggen dat deze geoptimaliseerd zijn voor de vindbaarheid in Google. Een Must-Have voor elke website!

Vanaf 1 januari 2017 is het ook van groot belang dat je website veilig is. Hoe dan? Dat regelen wij! Wij installeren een SSL Certificaat en zorgen dat je een https:// voor je domeinnaam krijgt. “S”, waar is die dan voor? Deze staat voor “Secure” natuurlijk. Meer informatie over een SSL Certificaat, kijk dan op de pagina SSL Certificaat.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Dan kun je altijd een offerte aanvragen of een mailtje sturen. Liever een persoonlijk en vrijblijvend gesprek? Dan kunt u altijd bij ons langskomen in Goirle (nabij Tilburg) of bel ons op 013-3029250.

 

 

Een website “Lite” heeft u al vanaf € 845,-

Naamloos-2   Een exclusief design (Home + subpagina)

Naamloos-2   Maximaal 5 pagina’s (Inclusief Home en Contact pagina )

Naamloos-2   Domeinnaam (.nl, .be, .com, .net, .eu, of .info)

Naamloos-2   Wordpress CMS (Zelf uw complete website beheren)

Naamloos-2   Social media integratie

Naamloos-2   Slider

Naamloos-2   Zoekmachine optimalisatie module

Naamloos-2   Wij voegen content toe tot 5 pagina’s

Naamloos-2   Google Maps koppeling

Naamloos-2   Contact- en andere uitgebreide formulieren

Naamloos-2   Volledig Responsive (Pc, Tablet, Mobiel)

Naamloos-2   Tot 24 emailadressen (Bij standaard hosting)

 

 

goedkope website laten maken

 

Al onze websites worden getest in de volgende browsers;
Internet Explorer 11+, Firefox, Google Chrome en Safari.

Offerte aanvragen

Al onze websites zijn responsive

Responsive websites passen zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn met zowel iOS als Android en Windows Phone. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt.

goedkope website laten maken