Webshops

Wij bouwen onze webshops met passie!

Webshop laten maken?

U wilt een nieuwe webshop laten maken? Dan bent u bij acepauwr.com aan het juiste adres! Maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen simpelweg een webshop laten maken. Vindbaarheid en een design welke gericht is op verkoop zijn de belangrijkste onderdelen om van jou nieuwe WordPress webshop een groot succes te maken. Ace Pauwr ontwerpt en realiseert een online WordPress webshop samen met jou, door wensen te combineren met onze kennis van WordPress en WooCommerce is het eindresultaat een mooie, duidelijke WordPress webshop die bezoekers uitnodigt klant te worden. Graag delen wij ook onze kennis en ervaring op het gebied van logistieke en financiële koppelingen met u zodat je een zo efficiënt mogelijke online omgeving krijgt.

Acepauwr.com werkt nauw samen met grote payment providers. Uw klanten kunnen betalen met iDEAL, Overboeking, PayPal, Afterpay, of creditcard maar ook VVV Bonnen en Webshop Giftcards.

Woocommerce webshop

Ace Pauwr maakt webshops op met WordPress en WooCommerce. Dit platform is het meest gebruikte platform van de laatste jaren en is laatst uitgegroeid tot een goed ontwikkeld en stabiel e-commerce platform waarin bijna alle functies aanwezig zijn. Vanwege de vele functies in WooCommerce is het geschikt voor zowel de beginnende winkelier als professionele bedrijven.

Het grootste voordeel van Woocommerce is het feit dat je naast een eCommerce oplossing ook direct de beschikking hebt over een uitstekend CMS in de vorm van WordPress. Wanneer je de combinatie WordPress / Woocommerce gebruikt heb je dus niet alleen een uitstekende eCommerce oplossing maar ook nog eens de beschikking over het meest gebruikte CMS ter wereld.

Acepauwr.com heeft al enkele webshops ontwikkeld en werkt voor webshop ontwikkeling volledig met WordPress en Woocommerce. Neemt u vooral een kijkje in ons portfolio voor inspiratie.

Liever een persoonlijk gesprek? Dan kunt u altijd bij ons langskomen in Goirle (nabij Tilburg) of bel ons op 013-3029250.

 

Een complete webshop heeft u al vanaf € 3.345,-

Naamloos-2   Exclusief design (Home + sub + categorie- en productpagina)

Naamloos-2   Domeinnaam (.nl, .be, .com, .net, .eu, of .info)

Naamloos-2   CMS WordPress (Zelf uw complete website beheren)

Naamloos-2   Social media integratie (Facebook, Youtube en meer)

Naamloos-2   Foto Slider

Naamloos-2   Zoekmachine optimalisatie module (SEO)

Naamloos-2   Wij voegen kosteloos content toe tot 10 producten

Naamloos-2   Google Maps

Naamloos-2   Contact en andere uitgebreide formulieren

Naamloos-2   Volledig Responsive (Pc, Tablet, Mobiel)

Naamloos-2   Email tot 24 emailadressen (Bij standaard hosting)

Naamloos-2   Betaalmogelijkheden als iDeal en Afterpay (Vrije keus in betaalmogelijkheden)

Naamloos-2   Koppeling en automatisering met MyParcel (PostNL)

sisow_softmedic

 

 

Al onze websites worden getest in de volgende browsers;
Internet Explorer 11+, Firefox, Google Chrome en Safari.

 

webshop laten maken

Offerte aanvragen

Al onze webshops zijn responsive

Responsive websites en webshops passen zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn met zowel iOS als Android en Windows Phone. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt.

webshop laten maken