google streetview foto binnen

Virtuele tour

Door een interactieve tour met panorama’s van 360 graden brengt u uw bedrijf tot leven. Met Google Maps Business View kunnen uw klanten virtueel bij u rondwandelen, waar en wanneer zij dat willen, door gebruik te maken van de vertrouwde Google Street View-navigatie. Terwijl klanten uw bedrijf verkennen op hun computer of mobiele telefoon, ervaren zij uw bedrijf alsof ze er echt zijn binnengestapt. Op deze manier bereikt u uw klanten precies op het goede moment: net als zij beslissen waar ze gaan dineren, stappen, winkelen of overnachten.

Fotografiebureau PHOTO40

Professionele foto’s

Behalve een virtuele tour maken wij ook een aantal reguliere foto’s. Hiervoor betaalt u niets extra. De foto’s worden uw eigendom, zodat u ze later kunt gebruiken voor bijvoorbeeld folders of advertenties.

Fotografiebureau PHOTO40

Wees zichtbaar op Google Maps

Wij koppelen de virtuele tour en de professionele foto’s voor u aan Google Maps. Zo valt uw bedrijf op bij gebruikers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een restaurant, bar, winkel of hotel.

Fotografiebureau PHOTO40

Verbeter uw zichtbaarheid in Google

De foto’s die wij maken worden direct in de zoekresultaten van Google weergegeven. Hiervoor hoeft u zelf geen actie te ondernemen. De foto’s worden door ons geüpload naar Google.

Fotografiebureau PHOTO40

Verfraai uw vermelding op Google+ Lokaal

Uw vermelding op Google+ Lokaal krijgt een flinke opwaardering door zowel de virtuele rondleiding als de reguliere foto’s die wij maken.

Fotografiebureau PHOTO40

 

Ideaal voor mobiele gebruikers

Bereik met Google Maps Business View de groeiende groep mobiele gebruikers. Laat ook hen een kijkje nemen in uw bedrijf.

Fotografiebureau PHOTO40

Plaats de virtuele tour op uw eigen website

Middels een eenvoudige code plaatst u de Street View-beelden ook gemakkelijk op uw eigen website of uw Facebook Pagina. Natuurlijk kunnen wij u daarbij helpen.

Fotografiebureau PHOTO40

Meer informatie

Voor meer informatie, succesverhalen en veelgestelde vragen, verwijzen wij u door naar de website van Google Maps Business View.