Google AdWords beheer

Wij beheren uw campagne!

Google AdWords beheer

Als u op een voordelige wijze wilt adverteren op Google, kan Ace Pauwr het AdWords beheer voor u uit handen nemen. Ondernemers hebben vaak de tijd niet om zich te verdiepen in AdWords en ook de kennis schiet vaak tekort. Vaak weet men ook niet wat de mogelijkheden zijn, of het AdWords beheer is gewoonweg te moeilijk. Ook denken ondernemers nogal eens dat het adverteren via Google duizenden euro’s per maand moet kosten.

Adverteren met Google is een must voor de moderne ondernemer. Inmiddels gebruikt meer dan 90% van alle internetgebruikers de zoekmachine Google. Het aantal ondernemers wat bij Google adverteert, is echter nog steeds schrikbarend laag. Samen met Ace Pauwr kunt u nu ook bij Google adverteren, u kunt ons namelijk uw AdWords campagne in beheer geven. Ace Pauwr zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw campagne optimaal is, maar we kijken ook verder!

De volgende stap waar wij u mee kunnen helpen is conversie. U wilt namelijk vast weten hoeveel bezoekers die vanuit de Google advertentie binnenkomt, worden omgezet naar een bezoek, contact of aankoop. Wij kunnen door het AdWords beheer ervoor zorgen dat het budget alleen wordt gebruikt voor de woorden die concreet iets opleveren. Dit doen wij door een cookie van Google op bijvoorbeeld de contactpagina bij u op de website te plaatsen. Met het AdWords beheer kunnen wij dan precies zien welke woorden de bezoekers wel en niet naar bijvoorbeeld de contactpagina leiden.

Ace Pauwr is ’Google Partner’, dat wil zeggen dat wij het Google AdWords examen behaald hebben. Zo weet u in ieder geval dat u met een bedrijf te maken heeft die uw AdWords beheer professioneel aanpakt!

Neem gerust eens contact met ons op als u interesse hebt in het uitbesteden van AdWords beheer aan Ace Pauwr. Wij geven u niet alleen informatie over AdWords maar beantwoorden al uw web gerelateerde vragen als u dat wenst. Heeft u liever dan wij u een bezoek brengen? We komen ook gerust eens bij u langs!

Naamloos-2   Wij zetten uw Google Adwords Account op en richten deze voor u in.

Naamloos-2   Uw advertenties worden volledig door ons geoptimaliseerd.

Naamloos-2   Wij adviseren en analyseren uw mogelijk maandbudget.

Naamloos-2   Uw Google Adwords word gekoppeld aan Google Analytics.

Naamloos-2   Het Google Adwords Basispakket kost per jaar €500,- *

Naamloos-2   Let wel op dat u nog steeds moet betalen per klik. Variërend van €0.05 tot €1,-

* Kosten zijn exclusief het in te zetten maandelijkse budget

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW

Offerte aanvragen